Krivične prijave koje su podnešene protiv NN lica kao i protiv zaposlenih u bolnicama, matičnim službama, institutima za patologiju, su u 99% odbijene sa obrazloženjem da je došlo do zastarelosti u krivično postupku pozivajući se na krivično delo ("promena porodičnog stanja") što je bila praksa deceniju i više od strane nadležnih pravosudnih organa.

ODBIJENE KRIVIČNE PRIJAVE...

This is a great place to tell people more about your business.

SHOWROOMS

Pravni timovi Unije udruženja Roditelja nestalih beba u Srbiji su došli predjašnjih godina do konačnog zaključka da je krivično delo koje je navedeno u svim odbijenicama "promena porodičnog stanja" delo koje nema nikakvu vezu sa lažiranjem smrti nestalih beba i njihvu dalju prodaju putem protivpravnih usvajanja u srbiji kao i van nje. 

Zvaničan zaključak je da ni jedno postojeće krivični delo ne može da obuhvati zločin "kradja beba" te da postoji preka potreba da se definiše zvanično krivično delo "kradja beba".

KRIVIČNO DELO KOJE NE POSTOJI...

This is a great place to tell people more about your business, and the services you offer. Want to make this content your own? It's easy.

GALLERIES